Body jewelry

Body Tattoo – blog about tattoo art

Body Tattoo – blog about tattoo art
Latest tattoo news, tattoo ideas, tattoo pictures, tattoo videos.

Var kommer barnen in av Hansson De Wolfe United

January 27th, 2011


Var kommer barnen in Jag säger ingenting om krig och fred Heller inget om att tiden är ur led Jag säger ingenting om sårad jord Men hjärtat slår i varje ord – när jag säger dig Min värld är fattig och min dag är död När barnasinnet har berövats på sin glöd Då ondskan nått sitt mål till slut Då har all kärlek sinat ut Var kommer barnen in – dom bär på elden Som du en gång, som jag en gång men alltför länge sen Allt går igen – jag ser mot solen Och tankarna dom för mig hem till Leningrad igen Jag säger ingenting om evighet Men livet strömmar i en kontinuitet Från förgånget in i framtiden Så jag frågar dej min vän Var kommer barnen in… Jag säger ingenting om krig och fred Heller inget om att tiden är ur led Jag säger inget om en sårad jord Men hjärtat slår i varje ord – var kommer barnen in Text: Lorne de Wolfe och Dick Hansson, 1981 Musik: Lorne de Wolfe, 1981

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.