Body jewelry

Body Tattoo – blog about tattoo art

Body Tattoo – blog about tattoo art
Latest tattoo news, tattoo ideas, tattoo pictures, tattoo videos.

GeenStijl TV: Rutger en antillianen

December 10th, 2010


Episode numero zoveel van GSTV. Vandaag vanuit het altijd gemoedelijke Rotjeknor. Om precies te zijn Katendrecht: Bloem der smeltkroes. Kaap de multiculturele hoop. Zeg Katendrecht en wij zeggen Tattoo Bob. Maar sedert jaar en dag natuurlijk ook Antilianen. En anders dan u misschien zou denken komen die heus niet alleen slecht in het nieuws. Dit dankzij de Bon Noticia Katendrecht, ofwel het gloednieuwe goednieuwskrantje van 010. Door Antilianen voor Antilianen. Net iets voor onze Rutger, die is dol op goed nieuws. Hoogste tijd voor onze videoman om eens vuistdiep in de buurt achter deze goednieuwsshow te duiken. Fair and balanced. Fekts tjekken zoals het hoort.

Be Sociable, Share!

25 Responses to “GeenStijl TV: Rutger en antillianen”

 1. comment number 1 by: ratetouli

  1:01 hahahaha lekker voor jeh kill

 2. comment number 2 by: BadmeesterDave

  Als je nou een tros druiven hebt waar 40 goede druiven en 10 slechte druiven aanzitten, wat doe je dan met die tros?

  Die pleur je weg.

  Denk daar maar eens over.

 3. comment number 3 by: MrReDeMpTiOnz

  ahah die man is zo hard gedist

 4. comment number 4 by: StReEtWaRRiOr21

  die eerste man heeft helemaal gelijk, t is een vrij land

 5. comment number 5 by: MaroccMen

  KIP HAHAHAHAHAHAHA

 6. comment number 6 by: MrDarkangel333

  haha hoe doe rutger lacht net zo’n horror pedo lachXD ghighighi

 7. comment number 7 by: TH3USUALSUSPECT

  hahahahahahahahahahahahah hilarisch!

 8. comment number 8 by: yu1234uuuuuuu

  Nee, dit hoorde er nog tussen:

  Nederlanders zijn het lafste volk op aarde. Laten hun land afpakken door een stel pubers met bontkraagjes, die hier de dienst uitmaken. En ipv dat ze er eindelijk iets aan gaan doen, na jaren in angst te hebben geleefd, vestigen ze hun hoop op een laffe peroxidenicht die voortdurend uit zn nek lult. Voorts komen ze de grote man uithangen op internet, veilig vanachter hun pctje bij moeder op zolder. Dat is toch wel het dieptepunt van triestheid.

 9. comment number 9 by: yu1234uuuuuuu

  @RBLVK

  Nee, dit hoorde er nog tussen:

  Nederlanders zijn het lafste volk op aarde. Laten hun land afpakken door een stel pubers met bontkraagjes, die hier de dienst uitmaken. En ipv dat ze er eindelijk iets aan gaan doen, na jaren in angst te hebben geleefd, vestigen ze hun hoop op een laffe peroxidenicht die voortdurend uit zn nek lult. Voorts komen ze de grote man uithangen op internet, veilig vanachter hun pctje bij moeder op zolder. Dat is toch wel het dieptepunt van triestheid.

 10. comment number 10 by: RBLVK

  @yu1234uuuuuuu en daarom zou jij geen klap op je bek krijgen?
  wat een redenatie…

 11. comment number 11 by: Nithralas

  Die gozer heeft toevallig haat aan buitenlanders omdat er telkens een groep met buitenlanders hem zit uit te schelden. Dat is te begrijpen en heeft niets met nazi’s te maken. Ik ken zoveel mensen die slechte ervaringen hebben met een kat en daarom katten haten. Dat is precies hetzelfde. Ik zou het zelf niet doen maar ik begrijp wel waarom het is bij andere mensen.

 12. comment number 12 by: TheFeelinTrip

  @ThePrimoProduction Goed excuus

 13. comment number 13 by: yu1234uuuuuuu

  En het meest zielige van alles is dat onder de Nederlanders die onzinnige kritiek op buitenlanders hebben en ze onterecht allemaal over 1 kam scheren, heel wat oudere mensen zijn. De na-oorlogse generatie, wiens ouders leden waren van de NSB en de dood van duizenden onschuldige joden (waaronder zelfs baby’s!) op hun geweten hebben. Blijkbaar is buitenlanderhaat een genetisch bepaald iets, waar wel meerdere Nederlanders last van blijken te hebben.

 14. comment number 14 by: yu1234uuuuuuu

  @RBLVK

  Omdat Nederlanders het lafste volk op aarde zijn. Ze laten hun land afpakken door een stel pubers met bontkraagjes, die hier de dienst uitmaken. En ipv dat ze er eindelijk iets aan gaan doen, na jaren in angst te hebben geleefd, vestigen ze hun hoop op een laffe peroxidenicht die voortdurend uit zn nek lult. Voorts komen ze de grote man uithangen op internet, veilig vanachter hun pctje bij moeder op zolder. Dat is toch wel het dieptepunt van triestheid.

 15. comment number 15 by: yu1234uuuuuuu

  @RBLVK

  Als ik dit op straat zou zeggen zou geen hond me iets doen. En weet je waarom?

 16. comment number 16 by: RBLVK

  @yu1234uuuuuuu kanker op joh, waar jij het over hebt zijn de politieke standpunten van wilders. Scheer jij niet ook iedereen over 1 kam? En mijn opa was geen “nsb-hond”!
  Als je dit op straat zou zeggen ipv op youtube waar je veilig achter je pc zit zou je een verdiende ros voor je hasses gehad hebben, kankermongool!

 17. comment number 17 by: 030injebek

  ‘als je zoals ik fatsoenlijk over straatloopt en je wordt uitgescholden voor kip en andere woorden’
  ‘kip?’
  ‘ja kip’
  ‘zeggen ze kip tegen U’
  ‘ja’
  ‘nee’
  ‘ja’
  ‘niet’
  ‘wel’
  ‘kip?’
  ‘KIP!’

  hahahaha hilarisch

 18. comment number 18 by: laindia

  hahahahahaha dag antiliaantje en nog doen ook q tonto eres!!

 19. comment number 19 by: AppelBanaanCitr0en

  @laveloss
  dat is een vraag, maar dat antilianen dat niet hebben is een feit

 20. comment number 20 by: ThePrimoProduction

  al deze mensen hebben curacaou nog nooit gezien.. daar word elke dag geschoten

 21. comment number 21 by: Str1kerz

  PVV!!!!!!

 22. comment number 22 by: ivkoacount

  Kvind wel dat die dikke gelijk hebt hoor, waarom zou hij om 1 uur snachts zen hond niet meer mogen uitlaten, alleen omdat er dan de antilianen de baas zijn op straat, wel mooi gesproken van Rutger! XD

 23. comment number 23 by: biggieboy2510

  3:08 haha, zalig 😀

 24. comment number 24 by: chenarboy

  kip xD

 25. comment number 25 by: Geico1990

  hahahahahahahaha LMFAO Kip?… Kip?…Kip?…. Waatt ze zeggen Kip tegen jou???…. xD

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.