Body jewelry

Body Tattoo – blog about tattoo art

Body Tattoo – blog about tattoo art
Latest tattoo news, tattoo ideas, tattoo pictures, tattoo videos.

De Spin

June 22nd, 2009

De tatoeëerder van de eerste tatoeage kreeg op de langen duur gelijk… Ik zou gaan voor een tweede. Een goeie drie jaar na de eerste (nu bijna drie jaar geleden) kreeg diezelfde tatoeëerder de eer om mijn rug toe te takelen. Vlak na de eerste was ik er zelf van overtuigd dat het allemaal bij eentje zou blijven. Maar naarmate de weken en maanden vorderden, raakte ik steeds meer geïnteresseerd in de opvolger. Zowat anderhalf jaar later had ik dan uiteindelijk de beslissing genomen. Uiteindelijk duurde het nog tot juni-juli 2006 eer die tweede er kwam.

Link

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.